Tredje dagen gillt!

Efter att ha försökt att komma mig iväg i tre dagar utan resultat så kom jag äntligen iväg för att träffa Carro över en lunch och lite shopping på Gränby C. Åh, en av de sakerna jag kommer sakna mest med att börja jobba igen är våra Gränby-rundor… Mycket trevligt som vanligt!

Nu är jag hemma en snabbis, efter att ha gasat och sladdat mig uppför backen. Där fick jag för att jag sa att backen inte var några problem på vintern så länge sen är skottad. :-P

Det är lite jobbigt att bo på ett berg ibland, men det är det VÄRT! :-)

3 thoughts on “Tredje dagen gillt!

  1. Fin du e!

    Mysigt med lunch :) Ja det är inte mycket man hinner med nu när man jobbar och kommer hem sent, livet i en snurra ;) hihi

    Mysigt att bo på ett berg, kan säga att även om man bor i stadskärnan så var de svårt att komma fram till förskolan med vagn/pulka ;) men till slut kom fram. Hoppas du mår bra och får en fin helg.
    Och Jo du har så rätt, julgranen står så grann utanför jobbet mitt:)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *