Mini A Ture på 70% hos Hanazacka

Jag följer Uppsalabutiken Hanazacka på instagram (@hanazacka) och i helgen la de upp att de hade många vinterjackor på deras 70% rea, och jag spanade snabbt in en från Mini A Ture till Isak (i strl 110 så det blir ju nästa vinter) så jag frågade om de kunde lägga undan, och de kunde de, ända tills på torsdagen då jag äntligen hade tid att gå tvärsöver stan på lunchen. Bra service!

Jackan var mycket finare i verkligheten än på bild, och jag är så nöjd! Dessutom hittade jag en ursnygg vårjacka i skalmaterial till pojken som också var på 70% rea, så där kan man säga att jag ”sparade” mycket pengar!

_MG_7015En kasse fylld med sparade pengar! ;-)

_MG_7019Vinterjackan, I love it!

_MG_7018 Kanske den snyggaste skaljackan jag sett? Också från Mini A Ture. Lillen kommer att bli så snygg i vår! Nu ser man inte att det är snygga dragkedjedetaler längst ner på ärmarna… Men jag tänkte fota den på också, bara jag får en möjlighet att fånga in och klä på den där pojken. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *