Bokat och klart, London i maj 2014!

I veckan så bokade vi hotellet till Londonresan i början på maj, så nu är hela resan bokad och betald. Tjoho! Som jag längtar! Jag misstänker att jag kommer att känna att resan är väldigt välbehövlig då Simon har inte mindre än tre resor inbokade (alla är över helger dessutom) (och en är en USA-resa på 8 dagar, men de brukar alltid bli + 2 dagar. ;-) ) + lite annat på helgerna ända fram till påsk.

Men det går bra för mig, det enda som är jobbigt är ju sömnen. Som inatt då Isak var vaken till 02, och 02.05 ropar Tuva ”mammaaaaa”… Runt 03, hade jag fortfarande inte somnat och vid 05.30 tyckte Isak att det var morgon. Men idag är vi lediga och vi låg och drog oss sen i sängen tills efter 08 (Simon fick ta Isak från 06 så från det fick jag sova lite till. :-) ) då barnen började bli lite väl spralliga och sängen förvandlats till en hoppborg. ;-)

Men nu irrade jag bort mig lite, det var ju Londonresan jag skulle skriva om! Vi bor på samma hotell som i höstas, vi var så nöjda med standarden, priset och framförallt läget (precis mittemot Primark… Hehe). SÅ nu måste vi bara snacka ihop oss lite vad som vi tänkt göra. Är det någon som har några bra London tips så tar jag tacksamt emot!

Här kommer lite passande bilder från ett inlägg som legat bland utkasten här i bloggen sen i augusti då vi var där sist. :-)

IMG_6367 IMG_6370 IMG_6355 IMG_6352 IMG_6346

4 thoughts on “Bokat och klart, London i maj 2014!

  1. Hej!
    Jag tänkte bara höra vad hotellet i London heter som ni bokat. Vi ska dit senare i sommar och behöver lite tips på bra hotel. / Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *