Min isbjörnsjacka har kommit!

För någon dag sedan låg det ett stort paket i min brevlåda, min isbjörnsjacka från Topshop hade nämligen kommit! Dock vet jag inte riktigt vad jag tycker om att brevbäraren pressade ner paketet så att halva stack upp ur brevlådan… Visst är jag glad över att få det snabbare och slippa åka och hämta upp det. Men samtidigt så är det ju rätt mycket folk som bor längs våran väg och vi bor bland de första… Så många åker ju förbi och det är ju ganska lätt att bara ”snappa” upp ett paket… Men, men.

I love it! Men jag är inte i form för att visa mig på kort… Mia kan jag inte få låna din Starwarsmask?

Med i beställningen så råkade det även komma med en liten annan sak…

Ett linne med spetsrygg!

Nu ska jag nog stänga ner datorn och lägga mig på soffan och kurera mig. Hur jag tusan ska göra det?

Ciao!

One thought on “Min isbjörnsjacka har kommit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *