Hos doktorn reder man ut saker och får svar

Idag bytte jag husläkare till dom här ute i ”grannsamhället”. Och vilken skillnad det är mot inne i stan (nu ska jag ju inte dra alla husläkarmottagningar över en kam bara för att min var kass…), jag fick tid direkt så det var bara att slänga sig på bussen. När jag ringde min mottagning som jag hade tidigare så var det en röst som sa att de skulle ringa upp mig 3 timmar senare, och när de ringde upp, ja då hade de inga tider förrens på måndag. KANSKE. OM jag ringde kl. 08.00. ”Men vart ska jag vända mig då?” Undrade jag. Och nej, det fanns ingen annanstans jag kunde vända mig. Närakuten tog inte emot såna problem och akuten är ju inget alternativ det heller. Jahapp.

Men iallafall, dokton konstaterade att jag har en inflammerad nackros (tydligen har man en sån som sitter högst upp i nacken vid hårfästet), och lite migrän som ligger i och spänningshuvudvärk på det.

Så nu ska jag dubbla dosen Voltaren och blir det inte bättre över helgen så ska jag höra av mig igen. Om jag behöver bli sjukskriven eller så, men jag VILL INTE VARA SJUKSKRIVEN. Jag vill jobba!

Doktorn tyckte även att jag verkade sliten (thank you very much doktorn) och undrade om jag hade det mycket runt omkring mig just nu, om jag fick sova på nätterna osv.

Att ha mycket runt omkring mig är inget problem. Jag skulle gärna ha mer för mig! Bara jag orkade. Sömnen däremot, den är ju ett problem. Doktorn berättade för mig att det tar tid att hämta sig från sömnbrist, det är inget man gör ”bara så där”.

Nu ska jag vika lite tvätt innan voltarenen går ur kroppen. Inte för att de hjälper så mycket mot värken, men ändå.

So long!

One thought on “Hos doktorn reder man ut saker och får svar

  1. Oj vad trevligt eller vad man ska kalla det, att han upptäckte det. Jag har aldrig haft en läkare som påpekat om jag sett sliten ut eller ej. Plus i kanten för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *