Min 30-års dag!

Vilken dag jag hade igår, helt över förväntan! Den började med att Simon gick upp med en som vanligt väldigt morgonpigg Isak, vid 07.20 vaknade jag och var lite förvånad över att de inte kommit in och sjungit än. Simon brukar ju åka senast 07!

Strax efter så kommer hela min fina lilla familj in och sjunger för mig och serverar frukost på säng och jag får paket. Två riktigt fina plagg från Vila, och Simon berättar att champagnefrukost serveras klockan 9.00, han har tagit ledigt hela dagen och åker med barnen till förskolan (Isak skulle hälsa på mellan 9-10 på sin avdelning) så ska jag göra mig iordning så att jag är klar vid 10.30. Isak dumpades av hos min storasyster efter att han hälsat på förskolan, sen hade Simon bokat bord för trerätterslunch på Domtrappkällan, OMG så god mat! En kort sväng på stan hann vi med också, och jag fick ytterligare lite presenter… :-)

Så mysigt att bara få vara vi! Och att bli så överraskad! Aldrig hade jag trott att det skulle bli något sånt!

Tack bästa älskling för en underbar dag! ♥

Sen var det bara att åka och hämta kidsen och börja fixa inför min ”lilla” (29 personer…) glöggfest jag hade på kvällen och tänkt förbereda under dagen. Men mer om det sen, nu ser jag att min storatjej kommer hem. Jag fick hjälp att hämta henne idag då Isak är dålig.

To be continued…

One thought on “Min 30-års dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *