>Love label är ju grymt.

>

Den här snygga klänningen såg jag på Majas blogg och jag föll som en fura (hehe). Super snygg! Den finns hos Haléns (Love Label) och kostar 399:-. Volanger och dragkedja, lovely.

Love label är ju ett riktigt grymt märke hos Haléns. Speciellt på skosidan! Jag fick ju hem mina ljusrosa partypjucks för ett tag sedan och jag var mycket nöjd med dem.

De här godbitarna har jag spanat in (men ankelboots har jag som behöver användas mer och ett par mockastövlar med lårhögt skaft ligger på posten så det är inget som är aktuellt för mig, men spana kan man ju!):

Två grymt snygga skor för 499:- styck (här finns stövlarna och här stövletterna). Hade jag haft massa pengar, och inte fått ångest av att ha "inte tillräckligt använda" saker i garderoben så hade de fått komma hem till mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *