>Lördag = vår, söndag = vargavinter

>

Det var snabba svängar här. Igår spirade vårkänslorna och smältvattnet porlade och bildade stora bassänger lite överallt. Höll på att bli tokig när vi skulle ner på stan en sväng, inte lätt att köra barnvagn genom både sjöar och åar. Men slog tankarna åt sidan då det ändå kändes som att det gick åt rätt håll! Vi (jag, Simon och Tuva) fick en riktigt mysig vårdag på stan, först en liten stadsrunda då lite nödvändigheter införskaffades (gummistövlar, ballerinor, fotoalbum eftersom Tuva haft sönder sitt 6-12 månaders album, kycklingar till påskriset och så hämtade vi ut ett paket) innan vi satte oss vid ån med lite fika och njöt av solen. Tuvas humör sken lika mycket som solen och på vägen hem svängde vi förbi en leksaksaffär. En mycket nöjd Tuvis gick därifrån kan jag säga.

När vi kom hem så blev det lite mer fika (och lite ordentligare i form av mackor) på uteplatsen i solen. När solen försvann så kom Tuva in i värsta lek-stimmet och härjade på som sjutton och kastade sig ut i snön och skrek "Tok-Tuva!!!". Mycket, mycket skoj. Behöver jag säga att det var en trött Tuva som kom in sen? Då var det inte mycket rätt inte.

Sen spenderades min lördagkväll i Diös-hallen och förutom att hjärnan inte hängde med så gick det rätt bra ändå. Det var skoj trots att jag inte kunde tänka länge än… inget steg.

Här kommer lite bilder från idag:

Fika, mys och lek på uteplatsen. Tur att jag satte på Tuva galonisarna kan jag ju säga… Trots det var det en blöt unge som kom in.

Tuva fick ett riktigt pussel (6 bitar) på leksaksaffären, tidigare har hon bara haft såna "bebispussel" och det här pusslet var ju "piece of cake" för Tuvisen! Min duktiga tjej! Det pusslet har redan lagts ca 1673 gånger ska jag säga…

Mina skoinköp! Jag skulle köpa ett par gummistövlar (249:-) och kunde inte låta bli att köpa ett par till skor då det ju är 50% på andra paret på Skopunkten.

Men om det var vår igår så är det ju super vinter idag! Satan i gatan vad det snöat! Matchen blev ju inställd för att våra motståndare inte tyckte att det funkade med 1 dm snö på planen och ingen domare. Vi som värmt upp och allt! Men, men, what to do? Utan varken motståndare och domare blir det ju ganska svårt att spela.

Så det blev till att åka hem, där Annelie skulle vart barnvakt men istället fick hänga med både mig och Tuvisen och till och med beställa pizza via pizzaonline. Tack för en mysig dag Annelie (Anneji som Tuva säger nu, hon har slutat säga Anni-anni)!

Nu kom kärleken in genom dörren, han har vart och handlat så jag får packa upp…

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *