>Hon sov, TVÅ NÄTTER I RAD!!!

>

Det är knappt jag vågar skriva det här, för då känns det som att det kommer att slå tillbaka och att natten som kommer nog kommer att bli en från helvetet. Men det har ju funkat när jag skrivit att hon blivit så snäll och duktig, och om vi låtsas som att de som läser detta egentligen inte läser det? Dvs, lämna inga kommentarer tack, för det betyder ju att folk läst. Bara spam-kommentarer i form av "Trevlig blogg, gå gärna in på min där jag skriver om bla bla bla" tillåts (för de läser ju ändå inte själva inlägget).

Men så, nu till det jag vill säga. Tuva har sovit TVÅ NÄTTER I RAD (jag vet att jag skrev det i rubriken…)!!! Det är alldeles för bra för att vara sant. Och jag vet att det förmodligen är värsta tillfälligheten och att jag inte ska hoppas på för mycket nu. Men ändå! Jag försöker njuta av detta just nu idag. Min hjärna är alldeles förstörd över all somn som jag fått som jag defenitivt inte är van vid. Till och med jag har ju sovit som en stock!

Men oj, nu börjar Johan Falk, tänkte ju kika på det. Och detta skulle ju bara bli ett kort inlägg.

Ciao! (Från en så pigg hjärna att den är alldeles i kaos)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *