>Ljung, uteplats, brottning och förskola

>

Idag köpte jag ljung till fina uteplatsen, jag som alltid tyckt att ljung känts så tråkigt har ändrat uppfattning, det är ju jätte fint ju!

Och apropå uteplatsen, titta vad stor och fin den är nu! Hela gamla rucklet är borta och buskarna har tunnats ur rejält. Tack så mycket för hjälpen att bygga om den!

Jag hade tänkt att jag och Tuva skulle hänga därute ett tag och dona lite, men Tuva ville bara brottas så när jag planterat klart ljungen och misslyckats med att få henne på andra tankar så gick vi in och läste böcker istället.

Och sen vill jag passa på att tacka för alla kommentarer på inlägget om förskolan! Idag var Tuvas ansvariga pedagog där, hon hade tydligen vart sjuk förra veckan så jag berättade hur jag kände, och hon förstod mycket väl. Det hade vart mycket sjukdommar nu och på måndagar så är det planering så de är lite färre folk ute då. MEN de ska tydligen vara två som börjar 7.30, och ytterligare en som kommer 7.45. Men jag har oftast bara sett en. Men hon sa iallafall att vi inte skulle behöva känna så, så de skulle kunna kolla över sina rutiner om det kanske måste ändras nå. Så jag lydde rådet att prata med dem, och nu får vi väl hålla lite koll och gå vidare med det om det inte känns nå bättre.

Känns skönt att veta att jag inte är världens petigaste mamma också.

Men sen är det ju komunen också, de är ju få personal från början, men de får ju inte vara fler! Och sedan får man ju inte ta in vikarier hur som helst heller… Så jag förstår att det inte kan vara lätt! För sedan är det ju till förskolan som missnöjda föräldrar kommer och klagar…

Nope, nu blir det duschen, sen fixa fika och sedan Desperate Housewifes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *