>Lite överdrivet många jackor?

>

Hmmm… Jag la upp mina tunnajackor på vinden idag, och då var jag så klart tvungen att ta ned mina vinterjackor (att inte ha någon jacka blir ju kallt) men jag vet inte om jag kanske har lite överdrivet många just nu? Och ändå hade jag kunnat plocka med mig ett par till ned (en svart typ duffel, den blåa h&m kappan, sen har ju den röda, och den grön-melerade kapporna också…).

Men samtidigt så är det ju kul med att ha några fina jackor som man trivs med, nu under vintertid så är det ju mestadels det man visar omvärlden.

Jaja, detta hänger iallafall i garderoben i hallen nu:

Den första är visserligen inte gammal utan NY! Ett fynd för 40% rabatt från La Redoute. Den andra är en skön jacka från Cheap Monday som man kan ha ute och leka i.

En svart kappa med fina detaljer från Ellos, och en fin kappa i aningens kortare modell från Prag.

En underbar (men vädigt skrynklig på bilden) a-linje-formad jacka från Indiska med broderier på luvan, och så välanvända fuskpälsen från förra vinter som köptes på h&ms barnavdelning.

En vadderad trench från h&m, den är gammal nu men den är fin… Och så Tuvisens mega overall från förra året som lär sitta som en smäck nu.

Vi får se om alla jackor hänger kvar eller ej, kanske måste rationalisera bort någon… Simon kanske inte blir så glad om inte hans enda jacka inte får plats liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *