Livspussel

Snart är det helg igen!

Och då ska jag verkligen få testa mina kunskaper i livspussel. Tjoho! ;-)

Tuva har ridskola 11.30-13.15 ca. Plus resväg.

Sen har hon skötarmöte 17-18. Plus resväg.

På söndag är det skötarkurs, 10-14. Plus resväg.

Sen är Simon borta på lördag, och ska tydligen inte vara i körbart skick klockan 10 på söndag fm (men det är han faktiskt värd att slippa vara i också).

Det är bara det att jag har rullskidesträning 9-10.30 på söndag förmiddag också… Och så hade jag tänkt att hinna på marknaden som är i Gunsta på lördag där mina systrar står och säljer.

Tur som F*N att Isak inte har mer aktiviteter än sin gympa på torsdagar!

För visst hade det hunnit vara skönt att ta det lite lugnt, tvätta och städa huset lite som förfallit.

På lördag, innan Simon åker iväg, skulle vi behöva spana på kakel också… För kanske så får vi kakelhjälp på söndag och det vore ju GRYMT! Men mer om det sen, ska försöka knåpa ihop ett eget litet inlägg om vår köksrenovering.

IMG_7025Bild från förra helgens ridskola, då fick pojken också följa med. Han är inte riktigt optimal att ha med i stallet. Livrädd för hästar när han är i stallet så jag kan inte hjälpa Tuva, och sen har han vääääääldigt svårt att vara lugn på läktaren. Och jag skulle ju skämmas ihjäl om en häst började skena för att Isak är en galenpanna på läktaren. Något lättare att ha med kidsens kusin Ebba som är superlycklig över att få vara med idolen Tuva och se på när hon rider. ♥

Kram. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *