Vitare

En sak jag funderat på i många, många år är att bleka tänderna. Som besatt kaffedrickare så kan man ju inte riktigt påstå att tänderna håller sig super vita… ;-) Men jag har liksom aldrig kommit till skott! När man ser bilder på leende kändisar med vita tänder så blir man ju dock lite mer sugen på att bleka, och det ser ju onekligen fräschare ut med ett vitt leende än ett kaffegult. ;-)

Men å andra sidan så är jag också lite rädd för biverkningar som man hört talas om, tänderna blir sköra, emaljen slits, man kan få vita fläckar och ilningar i tänderna.

Ilningar slipper jag gärna, och jag hatar att få bedövning i munnen så sköra tänder som ger hål hoppar jag nog gärna med. Då har jag nog hellre kaffegula tänder ändå. ;-)

Någon som har erfarenhet av att bleka tänderna? Måste man bleka hos tandläkare eller funkar det med någon smidig hemmablekning som inte smakar apa? (Det har testat någon för länge sedan, då det var någon skena man skulle ha en gel i och ha i munnen så mycket som möjligt, men det gick ju inte! Jag höll på att kräkas konstant. Och är det något mer jag inte gillar så är det att kräkas, så det kändes inte heller värt det.).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *