Lite skillnad på utsikt

Igår på dagen så hade jag utsikten till vänster och till höger är utsikten för natten.

Jag hade som sagt skickat iväg resten av familjen till Söderbärke så när de åkt så bäddade jag ner mig och bara myste hemma. Egentligen skulle jag åkt till Stockholm och träffat en gäng fina mammor som också fått barn i oktober 2011, men det ställde jag in. Fruktansvärt trött efter för många paniknätter från Isaks sida…

Men på kvällen, då blev det andra bullar! Då svirade jag om till partystassen och åkte på lillasyster Mias födelsedagsfest, och jag hade superskoj! Dock skrämde vi bort en del folk från vardagsrummet då ämnet under rätt lång tid var förlossningar (Två hade fått barn under 2012, jag under 2011 och en har vart med på 6 förlossningar varav fyra egna så det var ju ett lite kärt och högaktuellt ämne :-) ), sprickningar, klipp, sugklockor, krystningar, återhämtning, fosterfett, blod och ja, ni vet. Allt som hör till… ;-)

Efter ett tag så började det rycka i benen på mig och Carro så vi sprang till bussen och landade till slut på kära gamla Flurran.

Superskoj kväll! Och det var en nöjd mamma som ramlade in i ett tomt hus och total kraschade i sängen. Lång sovmorgon blev det innan resten av familjen kom hem igen vid 13.

:-)

One thought on “Lite skillnad på utsikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *