Lejon is back!

I torsdag så kom ju Tuva hem från dagis UTAN sin nusse/snuttefilt/lejon. De hade letat överallt på dagis men Lejon var spårlöst försvunnen. I fredags så ringde jag och påminde dem om att leta eftersom vi var lediga, men ingen hittade lejon då heller.

Men idag så! Tuva hade hittat honom bakom hennes pärm. ”Vilket bra gömställe va?” sa hon när hon berättade. Haha! Nu är han iallafall på plats igen, och tur är väl det! Nattningen gick SÅÅÅ mycket bättre, och Tuva slapp grina efter lejon ”Jag saknar lejon, han är gosigast!” och försöka hitta något annat att gosa med när hon ska sova eller är trött. Kan tippa på att natten blir aningens bättre än de som vart i helgen också. Puh.

Lejon är ju bäst! Han är inte bara en trygghet, utan han lindrar smärta också! Har Tuva ont någonstans så lägger hon Lejon där och då blir det bra. Nu när jag har ont i magen då och då så kommer hon och lägger Lejon på min mage också. Så söt som tänker på mamman sin. ♥

Vi har ju en backup-snuttefilt i form av en kanin som jag tänkt ha som extra vid såna här tillfällen, men den har aldrig dugt. Inte nu heller, det som hon tagit är hennes mjukisdjurs kanin som hon fick när hon var liten bebis.

Gammal bild från förra sommaren på Tuva och hennes älskade Lejon.

4 thoughts on “Lejon is back!

  1. Vilken tur att lejonet hittades. Joppe har en liknande snutte fast i form av en hund. Den är superviktig! Önskar att jag hade köpt två likadana, för nu hittar jag inte en exakt likadan. Hoppas ni har en fin kväll!

    • Vi skulle ha gjort det på en gång, nu ser de inte likadana ut som när vi köpte Tuvas. Och de nya nussarna (som kaninen hon har som ska bara backup men inte duger) är ju alldeles för MJUKA. Otroligt hemskt. Kära Lejon har ju levt ett hårt liv och blivid tvättad 1000 gånger så han är ju inte riktigt lika mjuk och fin som de nya och då duger det ju inte för Tuva. ;-)

  2. Till räkan får du köpa fler… Minna har 3 nu! En hemma, en hos mamma och pappa och en på förskolan. Skönt att slippa släpa runt. Hade alltid en i skötväskan när hon var mindre också. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *