>Koncentration på hög nivå

>

Jag vill ju att Tuva ska börja äta mer själv, så det blir till att öva här hemma nu. Det enda jag har lärt mig hitills är att om hon ska äta med tallrik så lär hon vara hungrig innan, då tar det mer än två sek innan tallriken far i golvet…

Mamma lagar pannkakor, och Tuva fick göra lika… Det var ju skoj! I ungefär en halv minut, sen for det vispar och skålar över hela köket. Lilla vilden! Men att få äta med gaffel var ju en kul utmaning…

"Hmmm… Hur ska jag få upp de där förbaskade bitarna med den här?!"

Efter att hon börjat äta så gjorde jag misstaget att ge henne glass till pannkakorna. Jag tänkte ju bara att vi skulle lyxa till det lite eftersom det bara var hon och jag som åt. MEN, så fort Tuva fått smak på glassen så sorterar hon ut pannkaksbitarna och slänger dem på golvet och blir skogstokig om inte hon fick mer glass DIREKT när den tagit slut. Inte riktigt hur jag hade tänkt mig våran mysiga pannkaksmiddag… Men det var ju mitt egna fel, nu är det slut på glass till maten!

Glass, glass, glass i stora lass! Det är det godaste i Tuvas värld.

Nu ska jag kolla på fotboll och läsa Veckorevyn.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *