>Den här veckan är torsdag fredag

>

Inatt sov Tuva! Bara kanske 2-3 bök, och ingen nattskräck! WIHOOO!!! Inget gör mig gladare än när Tuva sover. Dessutom sov hon till 06.40… Och så tog Simon henne igen och jag fick skönhetssömn ostört på soffan hela natten, och som jag sov i natt! När jag hörde att Tuva vaknade tänkte jag "Åhhhh… NEEEEJ, stackars Simon. Inte redan!" Men då var ju klockan morgon.

Hur härligt är inte det? Underbart.

Dagen idag får vi se vad den bjuder på. Hemma-fix fram tills att Tuva sovit sin mitt på dagen lur och sen får vi se.

Imorgon har älskligen tagit ledigt så att vi ska få lite kvalitétstid hela lilla familjen! Och sen på lördag… Ja, då händer det grejer. En riktigt lyx-helg har vi framför oss! Men jag skriver mer sen, jag är så nervös över att det kanske inte ska bli av så jag vågar inte säga något innan jag vet säkert.

Fast sen är det två negativa saker saker också, en sak som jag är ledsen över och så börjar jag bli förkyld (men det ska jag stå emot, tänker inte bli sjuk nu! Nope, nope, nope.).

Fast (igen) så kom jag på två till positiva saker, jag fick mitt skattebesked och det var flera gånger mer än vad jag trodde att skulle få (det är med att betala ränta är ju grymt! Mer ränta tack. Hehe.) och paketet från forever21 ligger på posten och väntar.

Så det är ju lite upp och ner sådär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *