Jag älskar brittiska dokumentärer

Brittiska dokumentärer är verkligen bra. De har massa skumma (och roliga) ämnen och går verkligen till botten med vad det nu än handlar om.

Just nu går dokumentären ”Den perfekta vaginan” och nyss var det en tjej som skulle göra underlivsplastik (heter det kanske?) och de visade minsann allt, till och med när de skar av och de bitarna som de skar av (ok, jag tittade inte. Jag höll för ögonen och jag är inte särskilt kräsmagad). Ursch, jag ryser ju i hela kroppen!

Men jag är faktiskt inte ironisk när jag säger att jag gillar brittiska dokumentärer, trots att det här ämnet kanske var lite väl magstarkt. Men ändå intressant, tänk att det finns tjejer som tycker sig vilja gå igenom såna plastikoperationer… Stackars, stackars dem.

Nej, vi hörs.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *