ABC-namnstavlan är klar!

Jag har pillat klart det sista idag på ABC-namnstavlan (ångloket var lite småknepigt). Egentligen hade jag ju bara tänkt att göra en till Tuva och kanske eventuellt till någon i släkten, men det var ju fler som hörde av sig och var intresserade. Nu när ni ser slutresultatet så får ni väl hojta till om ni vill ha en så kollar jag upp pris vad det kostar att köra fram här på jobbet (för den som inte visste så jobbar jag ju på ett digitaltryckeri) så att det blir fint resultat.

Någon frågade också vilket program jag använt, och är det fler som är intresserade av det så är det Adobe Illustrator. Har svårt att tro att man kan få till det i något annat program. Men jag är ju viserligen bra insnöad på de programmen som jag använder i jobbet så jag kanske inte ska säga nå. ;-)

Men med mina jobbskadade ögon så är det ju viktigt att det är bra. Tänkte skriva en massa här som man BÖR tänka på för att få det bra, men det orkar jag inte. Som att någon skulle vara intresserad liksom. ;-)

Färgerna i bilden ligger i CMYK eftersom bilden ska tryckas. Därför stämmer inte riktigt färgerna överens med vad som visas på skärmen. Bara så ni vet. :-)

Nu blir det lunch, men först ett besök på Leklust innan det är dags för mat.

Ciao!

5 thoughts on “ABC-namnstavlan är klar!

  1. Superfin ju!!! Kolla vad det skulle kosta art dra fram två stycken med J som i Joline och S som i Sebastian. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *