In the h&m-paket

I onsdags så spurtade jag och hämtade ett h&m paket (hade ju kommit till utlämningstället vid gamla lägenheten) mellan jobb och dagishämtning och detta var det som var i:

Supersöt klänning med Tingeling till Tuvisen, kostade bara fjuttiga 49:-! Och hon diggade den starkt, åkte på direkt ovanpå shorts och t-shirt.

Ett linne på rean till Tuvisen för typ 29:-.

Ett linne från h&m’s festival kollektion till mig. I like it a lot. 99:- tror jag det kostade om jag inte minns fel? (Förmodligen kostade det då 199:- eftersom jag har en tendens till att avrunda nedåt… Hehe).

Fina baddräkten, men som jag dock ska sy in ett band i ryggen på. Vart inte mycket stöd där inte… ;-). 299:- kostade den, och jag vette tusan om jag kommer att få valuta för kosingarna, men som sagt, fin är den!

Och så det bästa i hela inlägget! Mina fina, fina skor från h&m’s festivalkollektion. 199:- kostade dem, och blev ju i storlek 37 eftersom 38 var slut. Men jag börjar misstänka att jag kanske faktiskt har 37 eftersom nästan alla mina skor är förstora. De satt iallafall bra, kanske lite tajta men det går man ju ut.

Nope, fikat slut.

Sista rycket nu!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *