Bling bling for the mum, and some silver for the baby!

Ja, ni vet hur det är med min engelska. Språk har aldrig vart min starka sida, kommentera om det är stavfel tack.

Jag har ju inte visat er mitt fina, fina fodral till min lilla mini älskling ♥.

Med blixt.

Utan blixt.

Det är alltså skalet från www.kyssjohanna.se som jag beställde. 299:- kostade det, men jag vet inte hur nöjd jag är. Två ”diamanter” har lossnat och det är små sprickor i plasten (själva skalet) i hörnen. Hm… Det är ju snyggt, men för 299:- så kanske man räknar att det ska hålla rätt bra?

Fast det är ju väldigt mycket bling-bling så det väger ju upp. Hehe.

Men det är inte bara jag som fått nya flashiga saker, jag köpte ett par silver pjuks till Tuvisen igår på Vincent shoe store (de har 150:- för alla skor! Galet!). Visst var dessa fina?

Dessa får bli Tuvisens fin skor i sommar, hennes andra sandaler överlevde knappt en dag på dagis och ser numera ut som om de vart med i någon sorts månadslång vandring i Sahara (nog för att de har en stor sandlåda på dagis, men inte SÅ stor).

Nope, det är ju lunch nu (sista lunchen innan SEMESTER!) och jag ska springa och byta ut de andra paret skor jag köpte, de var på tok för små. Hoppas bara att det finns några skor kvar, var ett himla röj där igår.

Ciao!

One thought on “Bling bling for the mum, and some silver for the baby!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *