Helg och vab och så där

Helgen har vart riktigt bra. Simon åkte till Paris tidigt på lördag morgon så jag och kidsen har hängt runt på diverse grejer. Mycket har gått åt till trädgårdsfix, och där har jag faktiskt kommit långt! Efter ett besök på plantagen så ordnade mycket upp sig.

Har försökt att fota med telefonen, men tycker inte att jag fick fram så bra hur det såg ut så jag återkommer när jag hunnit ta en bild med systemkameran.

Sen har det ju även vart fotbollsmatcher för Tuva. Så sjukt kul att se på och jag smäller ju av i stolthet. 


Idag blev det dock en vabdag, vi har försökt att sluta med astma sprayen så natten var inte så kul… Men när vi väl piggnat på oss på morgonen (kände mig det närmaste död när klockan ringde 06) så har det vart en riktigt mysig dag och idag har jag faktiskt hunnit ta det lite lugnt och inte haft samma ”jag vill hinna med”-tänk som under helgen. Kan nog vara bra för den här mamman som rätt ofta är uppe i varv och hinner med så mycket hela tiden. ;-) 
Men nu ska jag sova, imorgon blir det förskola, fritids och jobb, sen på kvällen kommer pappan i huset hem! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *