En lugn helg.

Alltså, SOM jag ser fram mot den här helgen. En alldeles lugn helg utan något inplanerat för min del. Visst, helt utan planer står vi inte. Tuva har disco på lördag kvällen och två matcher på söndag fm. Och Simon åker ju till Paris tidigt imorgon bitti. Men jag och Isak står utan bokningar iallafall! ;-)

Men i den här familjens mått så är det ju en väldans lugn helg, och faktiskt väldigt välbehövligt för den här mamman. Min plan är att komma i kapp lite här hemma! I veckan har jag storstädat i Tuvas rum och min klädkammare, så i helgen så hoppas jag kunna göra en rensning/städning i Isaks rum samt fixa i trädgården. Jag har avvaktat för att se om min murgröna och de flesta roserna skulle ta sig, men icke. Så imorgon blir det nog en tripp till Plantagen för att handla nya rosor att hoppas på. ;-)

img_0366

Pionerna som jag planterat under senaste året har dock tagit sig och växt på sig bra! Fortsätter det i den här takten kommer jag att ha väldigt stora pioner om ett par år. :-)

img_0368

Lite kryddor som tagit sig bra också! (Skoja bara, det är vanliga kryddor köpta på Coop som jag planterat om, haha!)

Hinner jag som jag tänkt så kommer en liten trädgårdsupdate efter helgen med lite förklaring på hur jag tänkt med min trädgård. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *