Glitter och glamour till mamman!

Det är inte bara hos Tuvisen som det har fyllts på med lite glitter och glamour, det har minsann tillkommit en glittrig sak till mamman också, ett nytt fodral till en av mina käraste (iPhonen ♥)!

Jag tror nästan att jag älskar Blondinbellas shop Bellme för deras kampanjer med iPhone-skal. Jag hade kikat på det här fodralet från Mirabling då det kostade 299:-, men nu fanns det i Bellme-shoppen för halva priset. Me like!

4 thoughts on “Glitter och glamour till mamman!

  1. Himla tjusigt!

    Jag blev ganska ledsen över kommentaren igår, även om jag inte uppfattade den som direkt elak. Men man kan inte vara glad en hel graviditet igenom, det vet ju du också :) Man har toppar och dalar känslomässigt, och det är de dagar jag mår sämre jag skriver om det. När jag mår bra tänker jag ju inte på det :)
    Idag känns det dock bättre :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *