Give me light!

Så där ja. Det dök upp en liten glödlampa ovanför mitt huvud (hehe) när jag kom på att Simon ju fick en skit bra julklapp utav sina föräldrar, en kepa med lampa i! Så jag satte på mig den och gav mig ut i spåret på en 45 mins skidtur. YEY!

Så nu är jag inte bitter längre, och nu kan jag ta skidturer varenda kväll om jag så vill! Gick ju as bra med den där lilla lampan så då slipper jag hålla på och bråka om barnvakter på dagtid. Dom växer ju inte på träd de där jäklarna. ;-)

Nope, nu blir det dusch.

So long!

4 thoughts on “Give me light!

  1. Jo juste!! Jag har ändrat nu, måste ha varit lite trött när jag skrev listan – det var en hel del fel där i .. haha :D kram

  2. sv. jo minnen kostar också pengar, det är skitdyrt att åka utomlands en hel familj! Men om man försöker att inte spara och inte köpa massa onödiga prylar så kanske man har råd att dra utomlands en gång per år? Sen som sagt måste man ju inte åka svinlångt bort, vi åkte till Göteborg när jag var liten och vi var lika glada för det! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *