Fokus på träning

Det har vart lite dålig uppdatering här i bloggen den här veckan. Men det har vart lite busy busy i livet och sen har jag fokuserat på träning på kvällarna. Cirkelfys i måndags och två kvällspass med pappa och lillebror på rullisarna. Kul!

Fast mindre kul att lillebror, andra gången han åker, stakar ifrån mig! WTF!

Så nu ska det bannemig bli fokus stakning tills jag kommer på knepet. Han har det liksom i kroppen, och det ser så sjukt lätt ut när han åker. Efter kommer jag som en otymplig elefant snigel. Han är ju betydligt lättare än mig också, så jag funderar på om jag ska banta bort en sisådär 10 kg eller om jag ska försöka träna upp mina armar/bål/rygg för att orka dra fram de där extra kilona. Undrar vilket som är lättast? ;-) Jag gillar ju att ha en rumpa, så jag tror att jag satsar på att behålla den iallafall. Haha!

Nä, banta är inte min grej så jag får väl köra på med styrketräningen. Dock tror jag att den styrketräningen jag tränar inte är otimal för ryllskidorna. När jag började styrka igen efter en sommar med mycket rullskidor kände jag mig svag, och nu när jag tränat en massa cirkelfyl och skivstångsintervallspass men inte kört så mycket rullskidor så känner jag mig svag när jag åker rullskidor. Hmm…

Jaja, idag är det fredag och som jag ser fram emot helg. Tjoho!

20140806-214618-78378021.jpgRullskidesbilder från i somras. Lite härligare att åka då, än nu i regn och mörker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *