>Ett steg närmre klädkammaren och trevlig fika!

>

Ja, idag har det vart en riktigt bra dag. Under dagen så har vi börjat fixa i skrubben och nu har vi flyttat om så att vi är ett litet steg närmre att jag ska kunna få ordning där också.

Steg 2 är att måla hyllorna vita och sätta upp dem ovanför Tuvas skötbord. Jag ska fixa en snygg affisch att sätta upp på den fula städskåpsväggen som går mot Tuvas skötbord också. Kanske borde man fixa någon sorts hänggrej med fickor också där man kan stoppa salvor osv. Det vore ju smart.

Steg 3 är att åka till IKEA och inhandla det som behövs till mig (lådor, krokar, klädstång, hylla och lite sånt).

Steg 4 är att flytta ut Simons kläder och in med mina, sen är det klart!

17.30 så träffade jag barndoms-kompisarna Mathea och Lisa för en fika på Waynes och det var ju som vanligt jätte trevligt, och som vanligt (igen) så bestämde vi att vi MÅSTE ses oftare. Hoppas vi kan hålla det nu!

Nu sitter jag här hemma själv, Simon drog iväg för att dricka öl med sina hockeypolare (det är han värd) och någon av oss måste ju vara hemma med Tuvisen. När jag cyklade hem från stan vid 19-snåret så mötte jag många finklädda människor med systemkassar i handen och jag kände att det drog lite party-nerverna… Men, men. Jag får hålla mig till den 24:e då jag ska på inflyttningsfest! Jag kommer ju vara överladdad som tusan eftersom jag redan nu känner mig laddad. Haha!

Hoppas ni har en bra lördagkväll, själv ska jag fixa lite fika (thé och digistive) och fortsätta hänga framför datorn eftersom det var kasst på tvn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *