En hård dag…

Jag har märkt att Tuva sover sämre än vanligt när det är fullmåne, jag gör också det. Och vad var det i natt då? Jo fullmåne. Vid 02.30 tiden kikade jag på klockan och då hade jag redan vart upp en sisådär 10 gånger. Och natten fortsatte på samma vis.

Så jag är trött idag.

Sen gick vi hem i världens storm! Hjälp! Det blåste upp som små tornados över gärdena vi är tvugna att gå över (ja, det går en väg mellan). Men som tur var så blåste det medvind mesta dess så jag passade på att springa hem. Så fort har det nog aldrig gått hem. Wihooo!

Sen var Tuva tröööööööött. Trött, trött, trött. Grin och gråt och kläng, men också mycket mys så klart. Hon är så himla go just nu min lilla argbigga. ♥

Men, tänk, när ALLA nätter var så här. Då var jag så här trött och 100 gånger tröttare. ALLTID OCH KONSTANT.

Från och med nu ska jag uppskatta alla nätter då vi måste gå upp mindre än fyra gånger per natt. :-)

Ärsch, snurrigt inlägg. Men som sagt, jag är trött.

Vi hörs!

2 thoughts on “En hård dag…

 1. Hej tjejen.

  Det är så att inte för så länge sedan öppna jag en smyckes blogg.
  Kika gärna på mitt utbud och varför inte beställa lite? Ett snyggt smycke till bra pris.

  En perfekt julklapp kanske?

  MVH Sofia

 2. Man får hoppas att min kaka sover länge för jag får allvarliga rubbningar om jag inte får sova.
  De första dagarna då killarna är här och är vana vid att gå upp runt 0530 för att de skall till dagis sliter jag mitt hår..nu blir det nog lättare att få dem att somna om, jag brukar köra med att det fortfarande är natten.. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *