#ebbasrosaettårskalas och så idag då

Ja, hon hade till och med en egen hashtag på instagram… Hihi!

Igår vankades det stort kalas i det gula huset i Funbo (dvs mamma och pappas, finns en facebookgrupp för det med. Haha, det här är socialamedierfamiljen…) så minstingen i stora familjen Djurström fyllde hela ett år! Stora tjejen ju!

Vi bjöds på smarrigt fika och temat för kalaset var självfallet rosa… :-)

Dagen till ära så hade vi klätt oss i rosa också.

Ebbas pappa hade gjort en stoooor piñata med ungefär ett ton godis i. Tuva har plockat ihop en kasse som hon har här hemma som nog är mer än den totala mängden godis hon ätit totalt i sitt liv tidigare… Haha! Jag var iallafall sjukt imponerad av piñatan och det uppskattades verkligen av barnen att få puckla på en stackars färgglad gris med basebollträ… Haha!

Kändes ju lite så där att barnen var så grymma med basebollträet… ;-)

Tack för ett riktigt skoj kalas Linnéa!

Idag har det också vart kalasdag, Tuva var på ett kalas med 19 barn och sen bestämde hon med sin kompis Maja att hon skulle åka med henne hem. Så jag och pappan passade på att åka in till Gränby C och njuta av lyxen att bara gå med ett barn som dessutom sitter i barnvagn! Jag hittade lite smått och gott på Lagerhaus innan vi var tvungna att åka för att hämta kalastjejen igen.

Jag var dessutom in till Coop och Funbo Plantskola här på byn på förmiddagen. På Coop köptes det två hårfärger (tänkte jag skulle misslyckas med en litem ”ombre”-färgning ;-) ) och på Funbo Plantskola blev det bland annat en pion för HUNDRANITTIO KRONOR och en till ros.

Imorgon blir det trädgårdsdag alltså.

Mer om allt imorgon, nu ska jag nog slänga i toning nr 1… :-)

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *