Ockelbomarknad och Wij trädgårdar

Vilket mysigt dygn vi haft i Ockelbo! Först möttes vi för lunch inne i Ockelbo och efter det gjorde vi marknaden. Dock blev det rätt snabbt eftersom det var sjuuuuuukt mycket folk och vi hade två galna pojkar på 1,5 och två ännu galnare tjejer på 5 år… ;-) men vi hann med att åka lite karuseller och shoppa små leksaks hundar och drömfångare innan vi drog oss mot Wij trädgårdar för att fika och hämta upp Frida som jobbar där.


Spanar efter de stora tjejerna som åker karusell…


Jagar efter syrran…


Bad vid Wij trädgårdar.


Efter att vi fikat och badat klart så åkte vi hem till Perra, Frida och deras kids för ur god mat och gott dricka.

Barnen lekte tills de slocknade och vi vuxna satt uppe och pratade längre än vad vi är vana att vara uppe (det säger dock ingenting, morgonpigga barn ger ju kvällströtta föräldrar ;-) ).

Det har verkligen vart en mysig liten tripp och när vi kom hem så stod det ettårskalas på schemat. Ni som har Instagram kan kika in hashtagen #ebbasrosaettårskalas så länge. ;-)

Vi hörs!

3 thoughts on “Ockelbomarknad och Wij trädgårdar

  1. Åhh, den där baddräkten köpte jag till Minna i veckan.. Hon valde den själv! :-) Hon kommer bli så glad då hon ser att Tuva har lika!

    • Haha, vad kul! Tuva tänkte först ta den med rosetter som Minna har men så såg hon den turkosa… Och det är klart att Minna ville ha den som är TURKOS! Hihi!

      • Hon fick välja mellan två turkosa.. Hihi! Den som hon redan har och den med fjäril. :-) Men sedan köpte jag den turkosa med rosetter i en större storlek, till nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *