Dagen och dagens

På förmiddagen har jag vrål städat hela huset. Nu är ”bara” badrummet kvar och det ska också bli klart idag men det tar jag senare. Skura skulle jag också behöva göra i köket men det kanske får vänta… Någon måtta får det väl vara? ;-)

Tuva har vart på sånt humör att hon vill att JAG ska leka, och HON ska titta på medans jag leker. Inte alls velat leka själv, så det har vart några konflikter under morgonen. Jag ville ju få klart städningen!

Annars så känner jag mig som världens sunkigaste och risigaste människa. Så jag duschade och svirade om från pyjamasen och morgonrocken nu när Tuva sover. Gör stor skillnad med humöret. :-)

Så därför bjuder jag på en dagens till och med, fotad med PhotoBooth i soffan.

Oversized finstickad tröja från h&m (reafynd!) – Långt linne under från Gina Tricot (Skulle behöva fler såna…) – Leggings från Weekday (reafynd!).

Nu ska jag väcka Tuva, sen ska vi ta en prommis ner till kusinerna Willén här på byn. Ikväll blir det mys och imorgon blir det ROMME med bästa Annelie! Yey! Medans jag är där så åker Simon och Tuva till Söderbärke (Farmor och Farfar) sen hämtar de upp mig i Romme när jag åkt klart så spenderas resten av helgen där.

En helg att se fram emot. :-)

2 thoughts on “Dagen och dagens

  1. Åker du slalom då eller (har inte riktigt koll, men visst är der en skidanläggning i Romme?)? Gud så roligt isf! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *