Dagen, gårdagen och gårdagens

Igår var det vab-dag, jag och Simon tog halva dagen var. Pojken var dock frisk hemma, så idag blev det förskola och det verkar ha gått bra. Aningens trött när han kom hem bara. ;-)

Idag hade jag hoppats på träning, pappan i huset blev sen idag igen. Hur är det egentligen, kan man lägga in friskvård åt sambon i sitt schema? Jag blir ju dock otroligt rastlös och på dåligt humör när jag inte får träna så det är inte helt optimalt att inte låta mig träna när jag planerat det. ;-)

Igår så rotade jag fram min klargula kofta, känns som att det behövs lite lite färg nu.

Så blek, så blek, så genomskinlig? Jag behöver sooooool! Tröjan kommer från Cubus, t-shirt under från Avanna och finaste halsbandet från Hippi-inn. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *