Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det är ganska lätt att få mig att må bättre. Eller att må BRA.

Visa lite omtanke och var snäll mot mig. Då blir jag glad!

Jag har sagt till Simon tusen gånger att om jag är grinig så säg så här:

”Men älskling, jag förstår att du är trött. Du har vart så duktig, sätt dig i soffan och vila så gör jag en kopp thé. Det är du värd.”

Och inte:

”Livet är hårt, BIT IHOP!”.

Men om man ska se på det stora hela vad som verkligen få mig att må bra, det är att jag är hemma en kväll, på bordet står salt&vinägerchips och en öl (eller ett glas vin) i dvdn är en ny säsong av The Hills eller The City. Hemmet är nystädat och på dagen så har jag haft quality-time med stora familjen. Tuva sover sött i sin säng, och dagen efter så ska jag träffa kompisarna på stan för en shoppingtur + lunch. Så har jag en utlandsresa (weekendresa till någon storstad kanske? Eller en veckas charter) inbokat inom en ganska snar framtid.

Då mår jag bra.

Eller bara så enkelt att man sitter ute i solen på sommaren med en kaffekopp i handen och bara njuter.

Eller när Tuva pussar mig och säger ”Jag älskar dig mamma!”.

Eller när jag får presenter. Behöver absolut inte vara någon värsta grej, det kan räcka med en liten kaka. Ur gulligt var det när Sara (Simons syster) skickade ett litet paket med choklad till mig och en liten bok till Tuva som lite pepp då hon läst att jag var lite slut här på bloggen.

Eller när jag tänker på att vi köpt i hus i Funbo.

Eller när jag fått en semla.

Eller när jag tänker på min Mac Book Pro… Och min iPhone. Och min systemkamera. Och mitt nya objektiv!

Eller när jag tittar på en sovandes Tuvis.

Då mår jag också bra. :-)

2 thoughts on “Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *