Printmässa och en underbar unge

Idag har det vart en dag med fullt ös. Större delen av jobbdagen spenderades på Printmässan (Print 2011) och där var det intressant må jag säga. Kul med inspiration! Jag gillar ju mitt jobb och vill himla gärna utvecklas och lära mig mer.

När vi kom tillbaka till jobbet så var det bara att fixa några brådis jobb för att sen springa ut till bussen för att åka och hämta hem lill-Tuvisen.

Lill-Tuvisen som var på riktigt bra humör idag! Gud vad mysigt vi haft, och som jag uppskattat att vara med henne när hon är så GLAD. Och DUKTIG. Mitt hjärta. ♥ Många goda skratt bjuder hon på… Hihi! Kan nog bero på att hon faktiskt sov hyfsat inatt. 3 eller 4 gånger behövde vi springa in bara och hon sov hela natten i sin säng.

Hon behöver ju sin sömn hon med för att fungera.

Imorn är sista arbetsdagen innan helg och det ska bli en GRYM helg hoppas jag på. :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen krascha i soffan. Funderar på att ta 06-bussen in till jobbet imorn. Har så mycket att göra och så måste jag ju åka med 15.00 bussen hem för att hinna hämta Tuva innan hon ska gympa 16.15.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *