Dag 08 – Ett ögonblick

Jag vet inte om det ska vara ett ögonlick IDAG eller ett ögonblick jag minns i mitt liv.

Ärsch, jag kör båda. Tänkte jag först. Men nu är det ju så att jag inte fotat något ögoblick idag så det får bara bli ett ögonblick.

Ett ögonblick i mitt liv:

Är man mamma så finns det väl inget större än första gången man fick se sitt barn? Jag har mycket svårt att tro att det finns. Än har jag inte upplevt något så stort och så livsförändrande! Jag kommer ihåg ögonblicket som igår, gud vilken konstig känsla! Där kom hon, hon som legat i min mage och härjat som en galning och är helt färdig. Och helt ilsk! Och illröd! Åh, mitt lilla stora hjärta. ♥

På bilden så visar barnmorskan (man ser hennes blåa axel bakifrån till vänster) mig (det är ju alltså jag som har på mig en sån fin liten operationsmössa) Tuva innan de går för att väga, mäta och kika att allt är ok. Skynket i bakgrunden döljer den pågående operationen… :-) Har en bild från när hon plockas ur magen också, men det kanske är lite väl magstarkt (haha) att lägga upp här. Inte för att man ser en massa inälvor eller så, men ändå.

One thought on “Dag 08 – Ett ögonblick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *