Årets julgran!

I förmiddags så var Simon ut på våra ägor (haha, en del av vår tomt är ”skogstomt” eller vad man kallar det) och högg en alldeles egenproducerad julgran. Så när vi kom hem ikväll efter att ha vart på julfika och lämnat julklappar till sötaste småtjejerna i stan så klädde vi granen.

Så mysigt! Jag har längtat efter julgranen sen första advent, men vi har inte haft tid eller möjlighet att fixa en förrens idag. Och då passade faktiskt pappan på att leka fotograf istället för mamman som vanligtvis står bakom kameran.

_MG_6761 _MG_6765 _MG_6767 _MG_6774 _MG_6781 _MG_6784Isak fattade inte riktigt grejen och började plocka av granen igen när alla kulorna var uppstatta, och sen gick världen under när han inte fick plocka av sina ”bollar” igen. ;-)

Och granen då, ja, den är lika bred som lång men finns det hjärterum så finns det ju stjärterum… ;-) Och visst är det väl en del av charmen att den inte är helt perfekt? (Vi kan ju låtsas det iallafall… Haha!)

2 thoughts on “Årets julgran!

  1. Haha så gjorde Ida med när vi satt upp granen och förstod inte alls varför hon inte fick kasta med dem. :-) fin blev er gran i alla fall. :-)

    • Hehe, ja, det är väl lite svårt att förstå varför mamma och pappa helt plötsligt tar in ett träd som de hänger bollar i. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *