Julklappsfunderingar och julkort

Jag trodde att jag skulle vara klar med julklapparna tidigt i december eftersom jag var ute i så god tid med de flesta, men till vissa så har jag vetat vad jag ska köpa men bara inte köpt eftersom jag tänkt ”äh, jag tar det sen, kanske kan kolla upp om det finns bättre och billigare någonstans”. Men nu så, lite i halvpanik och inte riktigt lika bra som jag tänkt så är de allra sista julklapparna införskaffade. Men bra blir det nog ändå. :-)

Sen finns det så mycket mer jag skulle vilja köpa till Tuva… Men någon måtta får det ju vara. Och sen kanske det är roligare egentligen att åka och köpa någon leksak igen i slutet på januari istället. Risken är ju att det ändå försvinner i mängden, för leksaker kommer hon ju att få på julafton! Nej, nu bestämmer jag mig för att det är julklappsstopp för mina egna kids.

1000 kronor/barn bestämde vi att vi skulle lägga och vi har faktiskt hamnat strax under under det. Men då ska vi iallafall köpa till skidor och en snowracer, men det är det ju ingen panik med nu innan jul eftersom det ju inte ser ut att bli någon snö…

Hur mycket lägger ni ner på era barns julklappar? Har förstått att det är en väldig skillnad när jag frågat runt lite.

Har ingen bild till det här inlägget så jag visar upp årets julkort istället, nu borde alla vi skickat till fått. :-)

b70ace2c69bd11e3ba760e239e53382e_8Vi försökte få till en liten idyll, finklädda barn på en fäll framför brasan. :-)

Tänk hörrni, snart är det jul!!!

10 thoughts on “Julklappsfunderingar och julkort

 1. Hade inte direkt någon gräns, men när vi räknade ihop det landade vi på ca 1200:-/barn… Spännande att se vad andra lagt. Har ingen aning om vad som är ”normalt”..

  • Vi var tvungna att göra upp en gräns innan eftersom jag nog hade handlat för betydligt mer om jag fick fria händer… ;-) Vet inte om det finns något ”normalt”, vissa verkar inte köpa alls eftersom de får så mycket från andra, och andra lägger flera tusen…

  • Njae, Tuva gillar ju mjuka paket! Men Isak gillar nog bara mjuka paket om det är något mjukt med en traktor på… ;-) Men bäst i det här huset är så klart leksaker! :-)

 2. Vi ligger nog på ca 500:-/barn och så lite till på Eliah som ju ska ha födelsedagspresenter också.
  Skulle bår situation se lite annorlunda ut då skulle jag gärna lagt mer och då även kunnat få in skidor/skridskor/kläder osv men vi har helt enkelt inte råd.

  • Ja, man måste ju ha råd också. <3 Men det är ju inte pengavärdet som styr om det blir en bra julklapp eller ej heller. Kram!

 3. Vi har inte bestämt nån summa men landar kanske på mellan 500-1000 kr på Charlie. Jag har inte så stor koll för jag har köpt saker under året när jag hittat nåt bra erbjudande på tex campadre, ellos eller andra webshopar :)

  • Det är ju smart! Jag har också slagit till på en del erbjudanden, bra när man är ute i god tid! Dock har jag svårt att hålla mig från att ge om jag köper för tidigt… Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *