33 år!

I lördags fyllde jag hela 33 år. Det ni! PÅ ett vis känns det lite konstigt att man börjat komma upp en bit över 30-strecket (var jag inte nyss 24?) men å andra sidan känns det ibland som ”33? Fyller jag bara det?” Jag har hört att 40 är det nya 20, så 33 lär väl vara det nya 13 då? ;-)

img_8226Glad 33-åring.

Iallafall, jag fick en väldigt mysig födelsedag och många fina presenter. Bland annat en ljuskrona, finaste smyckena från Lily & Rose, run-spå-stenar (så coola! Love them!), en fin tavla, fågelmatare, glasunderlägg, vin, ur fin mortel, en soppslev och säkert något mer som jag glömt.

img_8227Armband och örhängen från Lily & Rose.

Bästa av allt var nog dock sovmorgonen och sen att jag blev servad frukost på säng, god lunch och att Simon skötte alla bestyr med barnen så att jag kunde fokusera på att städa och laga klart det sista inför min lilla glöggkalaskväll för familjen senare på kvällen.

Jag hade lagt ribban lite väl högt kanske med tanke på tiden jag hade på mig, men lyckades få ihop ett gäng med olika julgodisar, glöggchokladtårtor och framför allt; EGEN GLÖGG. Som blev förvånansvärt god!

Kvällen innan så var vi på julbord på Krusenbergs herrgård och det var verkligen det bästa julbordet jag vart på. Så mysigt och så fint!

img_8208Krusenbergs herrgård.

Söndagen spenderades i Söderbärke, jag hade tänkt att hoppa den lilla trippen först (eftersom det tar hela dagen, vi åkte vid 9 och kom hem 20.30) på grund av julstress. Jag har massor att fixa fortfarande (jag vill att det ska vara städat och klart med mat osv i så stor mån som möjligt så att jag slipper stressa med det på julaftons förmiddag) och jag jobbar 8-17 ända fram till julafton… Men Simon som är ledig nu i veckan innan jul har lovat att fixa allt som han kan fixa, så då kunde jag åka med. :-) Även om jag vaknade 04.45 på morgonen och inte kunde somna om på grund av all ”fixtid” jag skulle missa under dagen och fick lägga mig vid 24 igår för att jag fick handla skinka och fixa den efter jobbet. Puh.

Julefrid, vad fasiken är det? ;-)

(Skojar bara, jag vet att det är jag som trissar upp förväntningarna och vad som behövs. Men det här är ju första julen som vi firar sen mamma dog, och jag vill att den ska bli så bra som möjligt eftersom vi dessutom firar hemma med min familj i år. ♥ )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *