2 x 3,11 km

Idag har det blivit en prommis på 2 x 3,11 km. Precis 3,11 km är det till mamma och pappa enligt appen ”barnvagnsutmaningen” (använder den bara när jag går nya rundor så jag vet hur långt jag gått, drar så mycket batteri och jag vill ju lyssna på P3 också).

20120119-133002.jpg

Hade vi kunnat ta fågelvägen så hade det vart liiiiite kortare.

Förut kunde jag inte förstå folk som sa att de var ”beroende av sina pw’s” men nu förstår jag. Förut så fick jag ju så mycket prommisar och frisk luft iochmed att jag var tvungen att gå eftersom jag inte hade körkort. Nu kör jag ju dit jag ska, och helt plötsligt har jag blivit beroende av powerwalks/prommisar jag med. Blir grinig och rastlös om jag inte får komma ut (än har jag inte blivit så beroende att jag ger mig ut oavsett väder… ;-) ).

Hos mamman passade jag på att ta en kopp kaffe och klippa luggen. Isak passade på att kissa genom blöjan och när vi bytt så bajsade han igenom nya bodyn. Tur att jag är sån förutseende mamma att jag tagit med mig två nya bodys. Jag känner visst mina barn. Hehe.

Apropå hår så har jag tonat håret riktigt mörkbrunt också. Ska fota och visa någon dag som jag fixat mig. Vill inte visa min osminkade bleka slitna trötta glåmiga fejja för fler än nödvändigt. ;-)

Nope, nu ska kaffet drickas upp och sen ska vi hämta Tuvis på dagis. Ikväll börjar gympan igen för damen.

So long!

2 thoughts on “2 x 3,11 km

  1. Japp, han sov! Sen åt han när han kom hem och ville sova igen så nu sover han i babysittern. :-) Trött 3-månaders kille idag. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *