Vi som bor på landet för att vi är för populära inne i stan

Idag har vi ”blivit av” med lägenheten och allt är fixat. Jag måste bara kontakta bostadsrättsföreningen och få nya nycklar till lilla grejen som man bokar tid i tvättstugan med. För de försvann i flytten. Sen är allt ordnat.

Simon ringde posten idag också och vi har ett litet berg med post där. Jag var ju ”smart” och adressändrade redan den 18:e (förra fredagen) men våran postlåda stod visst inne i vårat kök och posten lyckades visst inte hittat den… Men nu är den på plats och vi bör få vårat lilla berg imorn! Jag väntar ju på mitt iPhone fodral och på bredband/hemtelefon/tvbox från Telia. Samt lite räkningar, men de kan jag ta sen. ;-)

För varje grej som sker nu så känner man hur kroppen blir lättare och huvudet klarare.

Nu är vi på plats i huset med alla våra saker, och det är bara ”finliret” kvar.

Äntligen kan jag göra rättvisa till gruppen jag är med i på Facebook ”Vi som bor på landet för att vi är för populära inne i stan”.

Bra va? Hehe.

SEN SÅ ÄR DET BARA EN VECKA KVAR TILL SEMESTER!!! YIPPIYEY!

One thought on “Vi som bor på landet för att vi är för populära inne i stan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *