Midsommarbilder!

Jag var väldigt seg med kameran under midsommarfirandet, men som tur var så var inte andra lika sega. Nu har det dimpt ner lite bilder på facebook och jag lånade dem en sväng.

Så här såg det ut när vi var och dansade kring stången (jag var tvungen att hålla igång, annars hade jag somnat… Mycket med flytt!):

Jag hade på mig fina klänningen från h&m’s garden kollektion och Tuva sin fina födelsedagsklänning från Name It (Nelly) och nya solhatten från h&m. De som syns på bilderna (dvs de som vågade dansa… ;-) ) ät stora lillebror Micke + hans Kevin, Pappa/Morfar/Farfar, storasyster Malins Calle, lillasyster Linnéa, lillasyster Mias Zacke och så jag och Tuvisen förståss. Resten var okända.

Det är ju inte så stort firande där i Vargspåret (Funbo IF’s hemmaplan) men det duger gott och väl för barnen, och det är ju för deras skull.

Sen blev det mat och lek hemma hos mamma och pappa tills Tuva blev trött, då for vi hem och la henne och fortsatte packandet, för på midsommardagen så gick ju flyttlasset! Jag hade viserligen bloggat ca 3-4 inlägg från min iPhone men de verkar då ha hamnat någon annanstans. Eventuellt fastnat på vägen.

Nu: Lunch!

One thought on “Midsommarbilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *