Vecka 35

Bebisen är en livlig liten rackare som tar upp större delen av magen vid det här laget. Skulle bebisen få bestämma själv så hade hon nog valt en lite större mage dessutom. Känns inte riktigt som att magen räcker till. Haha! När vi var upp till förlossningen i veckan konstaterade de att hon ligger med huvudet nedåt, och det är ruckbart. Hicka har hon börjat ha också.

Jag mår sådär, så mycket onda sammandragningar, förvärkar, trötthet och illamående. Nu börjar det bli tungt på riktigt. Sover riktigt kasst på nätterna. Men drömmer inga direkta bebisdrömmar? Har för mig att jag hade en massa konstiga drömmar om förlossning och bebisar med Tuva. Andra besöket på förlossningen har ju klarats av veckan som var också, nu har jag bricanyl hemma igen som jag kan ta om det blir lika. Förhoppningsvis så slipper vi åka upp nu förrens det är dags på riktigt!

Förberedelser donar jag lite på hela tiden, och nu efter vecka 35 så har jag ju tänkt att jag kan börja ställa iordning saker. En bb-väska har jag börjat packa. Lite bebiskläder + underkläder till mig och Simon.

Nej, nu längtar jag efter att bebisen ska komma ut!

2 thoughts on “Vecka 35

 1. förstår att du längtar:) men nu är det inte länga kvar, va härligt!
  och vad fin du är! har du mått illa under hela grav eller har det kommit på slutet?
  jag mådde illa som sjutton förra grav och kommer ihåg att det kom tillbaka en del på slutet sådär…trist!
  trevlig kväll!

  • Tack! :-)

   Jag mådde ialla fram till strax innan vecka 20 och nu på slutet har det kommit tillbaka igen… Men det kan nog lite bero på att livmodern är så högt upp nu också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *