Just another saturday…

Har vart ute en riktigt stor övningskörningssväng med pappan min. Känns bra att köra med lite olika personer (de jag får köra med är ju pappa, Simon och körskolan så klart) och få lite olika tips. Fast det är lite knepigt när de säger olika… ;-)

Men pappa kände sig iallafall tvungen att köpa en kaffe och bulle för att ”ha något att göra”. Det kändes ju bra! Pappa är ju väldigt avslappnad också, så jag visste att jag behövde klara mig själv och då kör jag mycket säkrare. När jag kör med Simon så vill jag ha hans bekräftelse och tillåtelse för allt jag  gör och då blir det aningens osäkrare… Jaja, uppkörningen närmar sig med stormsteg så närmsta veckorna får det bli totalfokus på det. Så totalfokus det kan bli med en bebis på gång också. ;-)

Vi hann med 4 ärenden runt i stan och sen ut för en kaffe hos stora lillebror Micke som bor runt 2 mil utanför stan.

Nu ska jag passa på att vila… Tuva är och leker hos sin kusin Erica. Hon har tjatat om att leka sen hon vaknade och jag orkar faktiskt inte med två vilda prinsessor här just nu. Iallafall inte själv, och Simon måste ju bygga/riva/bära ved. Så Tuva fick åka dit en sväng.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *