Ut i solen igen ba

Pust, är inne och ”svalkar” mig en sväng och passar på att hänga tvätt. Blir nog ett dopp i Tuvis pool senare… Haha! Galet varmt idag med. Men våran trädgård behöver vatten nu… Gräsmattan är gul. Buhu! Måste fixa en vattenspridare i helgen.

Annars så startade dagen 06.15 med att Tuva ville gå upp och kika på sin film med My Little Pony som hon fick igår. Snark. Men jag kunde ligga och halv slumra på soffan i drygt en timme iallafall. Sen blev det frulle och ut och bada i poolen. Åh en så glad tjej!

Efter lite glass, lek med isbitar så ville hon leka med sina hästar och efter 10 min åkte hästarna åt helvete eftersom de inte ville STÅ på taket till stallet. ARRRRGGGGG Tuvis är ofta = trött Tuvis så hon fick vila lite i sin vagn och där slocknade hon redan innan 11! Jaja, bättre att hon slocknar för tidigt än för sent iallafall.Får bli lunch när hon vaknar istället. Nu ska jag ut och sola igen.

One thought on “Ut i solen igen ba

  1. ja ut i solen med dig bara:) Usch för att jag inte hörde av mig i helgen…den gick i ett och jag är totalt borta i någon trötthetskoma….du vet hur det är;)
    Men jag hoppas verkligen vi kan få till en dejt snart…gärna med hela familjerna:)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *