Lovely saturday!

Dagen började viserligen inte så ”lovely”, 6.15 vrålar Tuva att hon vill kika på sin nya film… Gäsp, bara för mamman att pallra sig upp och slå på film och fixa välling innan hon kunde halvslumra vidare lite på soffan.

Klockan 10 däremot så mötte jag upp Carro (och lilla Minna) för en varm tur på stan. Jag fyndade tre fin-fina grejer till mig, lite till Tuvisen men desto mer till lilla räkan i magen. ♥ Bilder på det får komma imorgon.

Vid 14 var jag hemma igen och då blev det mys och bad för hela slanten innan det vid 19 dök upp ett helt gäng med folk (eller iallafall 8 pers inkl två kids) som skulle grilla. Så det blev faktiskt en riktigt skoj lördag kväll! Små tjejerna Minna och Tuva badade i poolen och härjade på som två tokar och först vid efter runt strax innan 22 så tvärslocknade Tuva i sin säng. Men hon har vart vaken sedan imorse!!! Dvs sedan 6.15, JAG är ju dödstrött nu så det vore ju skumt om inte hon var det.

Bjussar på en bild som Tuva tagit på sin snygga mamma på eftermiddagen innan det är dags för sängen.

Såna här lördagar är guld värda.

2 thoughts on “Lovely saturday!

  1. Minna kraschade när vi kom hem, sen sov hon som en stock hela natten.. Hon vaknade inte till en enda gång. :-) Tack för igår!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *