Upp-piffad vagn!

Det kändes ju rätt onödigt att köpa ny vagn till lilla räkan när vi faktiskt har en, men den vi har, Emmaljunga Edge Duo, har ju levt ett rätt så hårt liv efter att vi tog över den från morbror Ville (han är född -05) som bara använt den inomhus. Jag har istället planer på att köpa en BabyTravel Bangkok när hon blir lite större, så kan man ha den vid stadsturer osv, våran Emmaljunga är ju däremot grym att ha här ute på landet då den är så lätt körd, problemet är ju att den är galet stor! Jag kan typ inte lyfta in den i en bil själv, för jag når inte runt. Aparmar till trots. ;-)

Först tänkte jag köpa en ny suflett då den som finns blivit så solblekt i det svarta, plus att det ljusblå blivit så smutsigt. Men en ny suflett kostar 2200:- !!! Inte riktigt värt det. Så jag köpte färg och färgade om den till helt svart istället, och då den gått sönder på ett ställe så kunde jag skruva upp sufletten och tvätta den. Nu hoppas jag bara att färgen håller för lite vatten… Fick härda (säger man så?) den med hårfönen eftersom det inte riktigt går att stryka sufletten som man skulle.

Jaja, det blev rätt bra iallafall, nog duger det.

Bäddat med fårskinnet och små figurer från h&m i väntan på lillan. ♥ Skötväskan har jag köpt ny på Ikea för 49:- (!!!), den hade kostat runt 300:- tror jag men nu var den nedsatt och den är faktiskt rätt bra. Man kan veckla ut den helt och så är den plastad på insidan så man kan ha den att byta på. Massor mer fack dessutom! Nytt regnskydd har vi också slagit till på, det var det dyraste som vi la ner på vagnen. :-)

Bjuder på den här för att visa hur vagnen såg ut när vi fick den. Det är premiärturen med vagnen när Tuva var sprillans ny. Jag har alltså bättrat på det svarta som blivit solblekt, färgat svart på det ljusblå på skärmen och bak på ”vädringsluckan” + det rutiga på sidorna då jag råkade spilla färg på det så var det lika bra att ta allt.

Och det här kanske man inte skulle visa… Mina små tabbar. Bak på ”vädringsluckan” så fäste inte färgen överallt, och på visa ställen lyser rutorna igenom ändå (vill ju inte dränka tyget i färg om det visar sig att de rinner av vid första kontakten med vatten…), på insidan så lyckades jag kladda lite färg och sen så var tyget tunnare på nederdelen av sufletten så där gick färgen igenom… Det märkte jag när jag kommit halvvägs så då var det bara att köra på.


2 thoughts on “Upp-piffad vagn!

  1. En BabyTravel Bangkok har vi! Helt kanon resevagn, så lätt att fälla ihop samt att lasta in i bilen. :-) Er Emmaljunga (och en av våra, Mini sover ju i en sådan på förskolan) är ju typ bredast i stan.. Inget man vill hänga runt i affärer med. Hihi..

    • Jag vet! Det är ju därför jag tänkt att jag vill ha en också. Tycker Minnas verkar himla bra. :-) Ja, Emmaljungan Edge Duo ÄR bredast i stan. Skit stor ju! Men perfa att ha som promenadvagn här ute på landet, den passar ju fint med att köra över stock och sten. ;-) Men jag får härda ut med den till hon är stor nog att inte åka liggvagn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *