Nytt på Tradera!

Så där, nu ligger 6 stycken annonser (3 klänningar, 2 blusar och en väst) uppe på Tradera, det var första utrensningen som gjordes för ett par dagar sen.

Bland annat så säljer jag min urfina klänning från Club L – Malia Long Sleeved Dress. Den användes bara 1 gång i somras så den har helt enkelt inte blivit använd. Synd på en så fin klänning! Sen ligger det uppe en blus från Rules by Mary också som har ett jätte fint blom-mönster och söta klädda knappar. Men den har inte heller blivit använd av någon konstig anledning.

Nu ska jag ut och rota i förrådet där allt jag inte kan ha nu ligger. Ganska mycket med andra ord. ;-)

UPDATE: här hittar ni mina auktioner. Eller så söker ni på saradjurstrom som är mitt användarnamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *