Underkläder, hatt, halsdukar och en skjorta…

…var det som fanns i mitt h&m-paket som jag hämtade ut i går.

Jag kom till insikt i förra veckan att min underklädesgarderob skulle behöva uppdateras. Rejält dessutom! ”Tänk om någon skulle se mig i underkläder, jag skulle ju få skämmas ihjäl! Tur att ingen ser dem…” sa jag till Simon. ”Men JAG ser ju dig i underkläder!” svarade han. Och visst, han har ju en poäng, men jag vet ju att han tycker om mig ändå. ;-)

Två halsdukar, den till beige invigde jag idag. Stor, mjuk och supermysig! Den färgglada är från barnavdelning och både supermysig och superbillig. Till och med för att vara h&m.

En liten närhet på halsdukarna för att kunna se lite bättre.

En mjuk stor och stickad mössa och en liten (liten och liten! På mitt megahuvud behövs en i strl L) hatt som faktiskt satt bra. Wiho!

En billig (99:-) och fin skjorta, men en jätte dålig bild. Nästan onödigt att lägga upp ens… Men ni får väl se den på sen i stället. För den är faktiskt fin!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *