>Två april skämt som jag gick på…

>

Som trogen Vakna med the Voice tittare på morgonen så var jag så klart ledsen över att Jakob skulle vara tvungen att sluta igår. Men det var ju ett jäkla utraget aprilskämt tycker jag, de höll ju över flera dagar! Jaja, glad att han är kvar är jag ändå.

Och sen läste jag att Elin Kling skulle designa en kollektion för h&m och blev jätte glad! Jag gillar ju Elin och tycker att hon har en riktigt fin stil. Men, nehe. Det var ju lite tråkigt måste jag ju säga…

Båda de här sakerna var jag på väg om att blogga om igår, men det blev inte av bara. Och tur var väl att jag väntade tills idag då.

Det är de två som jag vet att jag gick på. Undrar om de var nå fler? Jag vet åtminståne en sak som jag tycker kan få ha vart ett skämt, men jag är tveksam till att det var det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *