>Salt i stora lass…

>

Comhem har strulat idag, så jag har vart utan både hemtel, tv-kanaler och internet. Piss… Och sen så har jar vart och tränat fotboll (wiho!) Därför kommer det komma ett par inlägg nu på en gång. Om Tuva så klart, att kika in i webbshoppar har jag ju inte kunnat… Och lika bra är väl det så klart. Jaja, det var ju inte de det här skulle handla om…

Imorse när Tuva ätit sin frukostmacka och jag ska byta om på henne från pyjamas till vanliga kläder, så jag sätter ner henne i vardagsrummet där jag trodde att jag plockat undan allt efter min frukost. Men uppenbarligen så hade jag ju inte det…

Jag hade ju ätit kokta ägg och till det så är det ju gott med salt. Kolla in den fina lilla salt högen på soffan bakom Tuva. Och allt salt på henne och i mattan som inte syns på bild men var väldigt tydligt på riktigt.

BUSUNGEN var överlycklig!

Och eftersom det var mitt egna fel, så kunde jag ju inte göra så mycket mer än att skratta. Och att plocka fram dammsugarn så klart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *